Directie


Oscar Hefting, MA

Directeur

Oscar Hefting is in 1992 afgestudeerd in Klassieke Archeologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Sinds 1999 heeft hij zich gespecialiseerd in het Nederlands Cultureel Erfgoed in Brazilië. Thans is hij projectcoördinator van het project 'Atlas of Dutch Brazil'.

  Henriët Graafland, BA

  ONDERZOEK

  Henriët Graafland heeft geschiedenis gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgt nu een aanvullende master in Internationale Betrekkingen aan Universiteit Leiden en een master Boekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Haar interesse gaat uit koloniale geschiedenis, erfgoed, Rusland en oude handschriften.

   Darya Goncharova, BA

   PR en COMMUNICATIE

   Darya Goncharova is student Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar interesse gaat uit naar Nederlandse en Europese geschiedenis overzees en in het bijzonder met betrekking tot Rusland. Vanaf april 2018 is Darya werkzaam bij de NHF en houdt zich bezig met PR en communicatie taken.

    Mike Hos, BA

    PR & COMMUNICATIE

    Mike Hos is een master-student Geschiedenis: Educatie en Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn interesse gaat uit naar Nederlandse koloniale geschiedenis en migratiegeschiedenis. Mike werkt sinds juni 2017 bij de NHF en is mede verantwoordelijk voor Communicatie en Public Relations.

     Bestuur

     J. Oscar M. van den Ende, MBA

     Voorzitter

     Oscar van den Ende is voormalig Algemeen Directeur van Intres, de grootste retail service organisatie in Nederland en voormalig Operationeel Directeur van Albert Heijn. Daarnaast is hij voorzitter/bestuurder van verschillende commissariaten, stichtingen, maatschappelijke organisaties en brancheorganisaties.

      Hans W.M. van Westing, MA

      Secretaris

      Hans van Westing studeerde Pre- en Protohistorie, met als specialisatie maritieme archeologie, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 1985 projectcoördinator bij de Stichting Archeologie en Monument en heeft in die hoedanigheid onderzoek verricht aan vestingen en fortificaties in Noord-Nederland.

       Dick C. Loman, MBA

       Penningmeester

       Dick Loman is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Hij heeft zijn werkervaring opgedaan in diverse marketing management functies in de markt voor consumenten- goederen en is thans marketing consultant.

        New Holland Foundation
        KvK nummer: 34202740
        RSIN (voorheen fiscaal nummer): 814444945
        Statuten (PDF)

        Beleidsplan 2016 – 2020

        Jaarrekening 2018    Jaarverslag 2018