Directie


Oscar Hefting, MA

Directeur

Oscar Hefting is afgestudeerd in Klassieke Archeologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Hij heeft zich gespecialiseerd in Nederlands Erfgoed Overzee en coördineert sinds vele jaren (inter-)nationale culturele projecten in Brazilië, V.S., Zuid-Afrika, Sri Lanka en Taiwan.

  Mike Hos, MA

  PR en COMMUNICATIE

  Mike Hos is stadshistoricus. Zijn interesse gaat uit naar de Nederlandse koloniale geschiedenis en migratiegeschiedenis. Mike werkt sinds juni 2017 bij de NHF en is mede verantwoordelijk voor Communicatie en Public Relations.

   Darya Goncharova, BA

   PR en COMMUNICATIE

   Darya Goncharova is student Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar interesse gaat uit naar Nederlandse en Europese geschiedenis overzees en in het bijzonder met betrekking tot Rusland. Vanaf april 2018 is Darya werkzaam bij de NHF en houdt zich bezig met PR en communicatie taken.

    Henriët Graafland, MA

    ONDERZOEK

    Henriët Graafland heeft geschiedenis gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en volgt nu een aanvullende master in Internationale Betrekkingen aan Universiteit Leiden en een master Boekwetenschap aan de Universiteit van Amsterdam. Haar interesse gaat uit koloniale geschiedenis, erfgoed, Rusland en oude handschriften.

     Bestuur

     Ron Muyzert, MA

     Voorzitter

     Ron Muyzert is als diplomaat werkzaam geweest in Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en was Nederlands Ambassadeur op Cuba en in Bolivia. Tegenwoordig legt hij zich toe op het geven van lezingen over internationale betrekkingen en het schrijven van fictie en non-fictie.

      Hans W.M. van Westing, MA

      Secretaris

      Hans van Westing studeerde Pre- en Protohistorie, met als specialisatie maritieme archeologie, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 1985 projectcoördinator bij de Stichting Archeologie en Monument en heeft in die hoedanigheid onderzoek verricht aan vestingen en fortificaties in Noord-Nederland.

       Dick C. Loman, MBA

       Penningmeester

       Dick Loman is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Hij heeft zijn werkervaring opgedaan in diverse marketing management functies in de markt voor consumenten- goederen en is thans marketing consultant.

        New Holland Foundation
        KvK nummer: 34202740
        RSIN (voorheen fiscaal nummer): 814444945
        Statuten (PDF)

        Beleidsplan 2021-2024

        Jaarverslag 2020

         

        Archief