Directie


Oscar Hefting, MA

Directeur

Oscar Hefting is in 1992 afgestudeerd in Klassieke Archeologie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Sinds 1999 heeft hij zich gespecialiseerd in het Nederlands Cultureel Erfgoed in Brazilië. Thans is hij projectcoördinator van het project 'Atlas of Dutch Brazil'.

  Darya Goncharova, BA

  PR en COMMUNICATIE

  Darya Goncharova is student Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Haar interesse gaat uit naar Nederlandse en Europese geschiedenis overzees en in het bijzonder met betrekking tot Rusland. Vanaf april 2018 is Darya werkzaam bij de NHF en houdt zich bezig met PR en communicatie taken.

   Daniela Consentino, BA

   Fundraising adviseur

   Daniela heeft gewerkt bij het Rijksmuseum en studeert geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Zij is Braziliaanse en doet onderzoek naar het Braziliaans-Nederlands erfgoed. Ze is sinds juni 2014 werkzaam bij de New Holland Foundation. Zij doet de fondsenwerving en bereidt tentoonstellingen voor.

    Isabel Mora Le Moyne

    Externe relaties

    Isabel Mora Le Moyne komt oorspronkelijk uit Canada en Urugay, is afgestudeerd met een master in Social Development aan de universiteit van Edinburgh en is geïnteresseerd in Midden-Oosten studies. Zij ondersteunt de projecten van de New Holland Foundation en haar externe betrekkingen sinds April 2015.

     Patricia Manchini Silva Bevers, MA

     Erfgoed mediator

     Patricia is Braziliaanse en eigenaar van Brasileirinhos, school voor Braziliaanse taal en cultuur. Ze is afgestudeerd in Geschiedenis aan Unesp en heeft een master in Geschiedenis en Erfgoed van de Universiteit van Porto, Portugal waar ze onderzoek deed naar educatie in cultureel erfgoed en collectief geheugen. Patricia is verantwoordelijk voor de communicatie met Braziliaanse contacten en onderzoek naar Brazilianen in Nederland sinds juni 2015.

      Bestuur

      J. Oscar M. van den Ende, MBA

      Voorzitter

      Oscar van den Ende is voormalig Algemeen Directeur van Intres, de grootste retail service organisatie in Nederland en voormalig Operationeel Directeur van Albert Heijn. Daarnaast is hij voorzitter/bestuurder van verschillende commissariaten, stichtingen, maatschappelijke organisaties en brancheorganisaties.

       Hans W.M. van Westing, MA

       Secretaris

       Hans van Westing studeerde Pre- en Protohistorie, met als specialisatie maritieme archeologie, aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds 1985 projectcoördinator bij de Stichting Archeologie en Monument en heeft in die hoedanigheid onderzoek verricht aan vestingen en fortificaties in Noord-Nederland.

        Dick C. Loman, MBA

        Penningmeester

        Dick Loman is afgestudeerd in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam. Hij heeft zijn werkervaring opgedaan in diverse marketing management functies in de markt voor consumenten- goederen en is thans marketing consultant.

         New Holland Foundation
         KvK nummer: 34202740
         RSIN (voorheen fiscaal nummer): 814444945
         Statuten (PDF)

         Beleidsplan 2016 – 2020

         Jaarrekening 2017    Jaarverslag 2017

         Jaarrekening 2016    Jaarverslag 2016

         Jaarrekening 2015    Jaarverslag 2015

         Jaarrekening 2014    Jaarverslag 2014

         Jaarrekening 2013    Jaarverslag 2013

         Jaarrekening 2012    Jaarverslag 2012